ART CLASS ZA ODRASLE

ART CLASS radionice crtanja i slikanja za odrasle

Izgradi svoj stil u umjetnosti, inspiriraj se djelima velikih umjetnika i izrazi napokon svoju umjetničku crtu!

Za koga: odrasle kreativce
Kada: jednom tjedno 120 minuta
Gdje: Drniška 20 – Srednjaci (utorkom od 20:00h do 22:00h) ili Gajeva 2 – centar grada (ponedjeljkom od 19:45 h do 21:45 h)
Cijena: 400kn mjesečno; ciklus u trajanju od 3 mjeseca

ART CLASS za odrasle, Praktikum Zagreb

ŠTO RADIMO NA RADIONICAMA ART CLASS-a?

Na radionicama učimo tehnike crtanja – kako vizirati, postaviti crtež po promatranju, raster i kako oblikovati privid volumena rasterom, sjenčanje te perspektivno skraćenje.

U drugom dijelu radionice bavimo se grafikom. Sve što smo prethodno naučili iskoristit ćemo prilikom izrade vlastite skice koju ćemo pretvoriti u grafiku. Polaznici će izraditi te samostalno otisnuti linorez, grafičku tehniku visokog tiska. Naučit će kako se tiska grafika, potpisuje te zašto je grafika jedinstvena i po čemu se razlikuje od ostalih medija vizualne umjetnosti.

ART CLASS za odrasle, Praktikum Zagreb

U trećem dijelu radionice bavimo se slikarstvom. Polaznici će upoznati Ittenov krug boja te će kroz razne vježbe naučiti kako izmiješati pojedine boje te nijanse. Nakon što izvježbaju svoj slikarski rukopis, slikat će vlastitu interpretaciju pojedinih motiva te kroz razne boje i individualni pristup oblikovati svoje umjetničko djelo.

Pridruži se našim ART CLASS radionicama crtanja i slikanja za odrasle i okušaj u radu u kreativnoj atmosferi! Razina prethodnog znanja nije važna.

S radionicama počinjemo u listopadu na dvije lokacije: Drniška 20, Srednjaci i Gajeva 2, Centar.
Za upise i više info pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na 01/3842 482
Više o programu i raspored radionica.