ZAVRŠNA PRODUKCIJA 2022, MSU


18. lipnja u predivnoj dvorani Gorgona u Muzeju Suvremene umjetnosti, održali smo čak 9 predstava našeg dramskog studija!

Okupili smo preko 100 glumaca i dan za pamćenje je mogao krenuti. ?

Pripremili smo svoje scenografije, rekvizite i obukli kostime, zaboravili na strah i tremu te pokazali genijalne predstave koje smo napravili pod vodstvom naših dramskih pedagoga Davora Kovača i Antonije Cvitković.Glumci su pokazali veliku hrabrost budući da je dvorana bila dupkom puna prilikom svake izvedbe, a ima čak 230 sjedećih mjesta! Čestitamo! ?

Naših 9 grupa, uzrasta od 5 do 15 godina, pokazale su svoje znanje i volju izvodeći završne predstave. Tokom cijele godine, kroz igre, vježbe i improvizacije radimo pripremu za ovaj trenutak. Sezona je bila uspješna, predstave su pripremljene na vrijeme, trud naših malih i velikih glumaca se itekako vidio i isplatio, a nagrađeni smo i od naše publike.

Gromoglasnim aplauzom, naravno!

Bio je užitak pratiti sve naše glumce kroz ovu školsku godinu, gledati kako postaju prijatelji, kako timski rad radi čuda i naposlijetku količinu ljubavi koju su unijeli u glumu i izvedbu.

Jako se veselimo novoj sezoni na jesen, budući da je preko 90 % glumaca od ove godine odlučilo nastaviti s radom u svojim dramskim skupinama nakon ljeta.

Ponosni smo na odaziv i jedva čekamo ponovno vidjeti naše stare i nove polaznike.