ZAVRŠNA IZLOŽBA LIKOVNIH GRUPA, 2022.

Rastem i stvaram


Završnu izložbu naših umjetnica i umjetnika, ove godine smo odlučili održati u novom prostoru Praktikum centra na Selskoj 90b.

Posebno smo si dali truda ne bi li od našeg centra napravili pravu malu galeriju i vjerujemo da smo u tom naumu uspjeli. ?

Umjetnici su selektirali svoje najbolje radove i izabrali one koji će biti izloženi. Napravili su legende i imenovali svoja umjetnička djela.

Objesili smo panoe i slike, izložili, osim slika, proizvode od gline te razne skulpture od recikliranih i nerecikliranih materijala. Sve što smo u ovoj godini izradili, smo i predstavili.

12 grupa, pod vodstvom naših Marije Maje Stojanović, Monike Markić i Renate Filčić, završilo je još jednu uspješnu godinu! Kreativnosti, mašte i dobre zabave nije manjkalo jer je više od 150 polaznika s nama kroz cijelu godinu crtalo i slikalo, izrađivale su se razno razne skulpture, mijesila se posebna glina, a neki su se čak okušali i u šivanju!

Također smo vrlo ponosni na naše grupe koje su osmislile i izradile rekvizite i scenografiju za dramske grupe, kako bi i oni dodatno zasjali na daskama koje život znače. Možemo samo reći da svi glumci, a i naravno likovnjaci, odobravaju ovu suradnju i vrlo su zadovoljni finalnim proizvodima.

Jedva čekamo da prođe ljeto i da ponovno počnu dolaziti naši dragi, stari i novi likovnjaci i iznenade nas svojom maštovitošću i kreativnošću.