ART CLASS ZA ODRASLE – UPISI U TIJEKU!

ART CLASS radionice keramike i slikarstva za odrasle


Izgradi svoj stil u umjetnosti, inspiriraj se djelima velikih umjetnika i izrazi napokon svoju umjetničku crtu! Opusti se i okušaj u radu u kreativnoj atmosferi uz stručno vodstvo akademskih umjetnika!

Pridruži se našem Art Class-u za odrasle i ostvari svoj potencijal.

Razina prethodnog znanja nije važna.

Radionice KERAMIKE

Od izrade do gotovog proizvoda. Kroz oblikovanje gline, polaznici će se upoznati sa širokim mogućnostima ovog likovnog medija te spojiti njene uporabne i umjetničke karakteristike. Upoznat će se i s alatima, vrstama i karakteristikama gline, tehnikama modeliranja i dekoriranja predmeta te završnog pečenja radova u električnoj peći kojima ćemo ukrasiti naš dom.

ZA KOGA: mladi i odrasli

KADA i KOLIKO: 8 likovnih susreta utorkom od 20:00 – 22:00 h

GDJE: Selska 90B, Trešnjevka

CIJENA: 1200 kn

Radionice SLIKARSTVA

Polaznici će upoznati Ittenov krug boja te će kroz razne vježbe naučiti kako izmiješati pojedine boje te nijanse. U početku slikat će kompoziciju mrtve prirode kako bi naučili promatrati i naslikati što vjernije zadani motiv. Nakon što izvježbaju svoj slikarski rukopis, slikat će vlastitu interpretaciju pojedinih motiva te kroz razne boje i individualni pristup oblikovati svoje umjetničko djelo. Koristimo tehnike akvarela, akrila i vodenih boja.

ZA KOGA: mladi i odrasli

KADA I KOLIKO: 8 likovnih susreta četvrtkom od 20:00 – 22:00 h

GDJE: Selska 90B, Trešnjevka

CIJENA: 1000 kn

Za upise i više info pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na 01/3842 482
Više o programu.