Rabbit Hole – Bijela noć u Art Parku


 Art Park Zagreb zatvara svoja vrata za ovu sezonu!

U subotu 01. listopada uz program pod nazivom ‘Rabbit Hole’ sudjelujemo u kulturno-umjetničkoj manifestaciji ‘Bijela noć’. Tada službeno završava i naša umjetnička sezona u Art Parku.

Posebno za taj dan,  od 13 sati pa sve do 1 ujutro u parku će se moći uživati u brojnim sadržajima za sve uzraste.

Udruga Praktikum, kao partner projekta, povodom zatvaranja, ali i Međunarodnog dana glazbe održat će dvije besplatne glazbeno -vokalne radionice s porukom kreativnosti i prijateljstva, pod vodstvom Melita Lovricevic, jazz glazbenice koja kod nas provodi Radionice pjevanja u grupama podijeljenim prema dobnim uzrastima.

Raspored radionica za subotu:

Od 14:00-15:00 sati – namijenjena djeci uzrasta od 12-15 godina (naglasak ove radionice je na individualnom izražaju, improvizaciji i kreativnosti kroz pjevanje, vokalizaciju, onomatopejsko glasanje, scat, povezivanje sa pričom i pokretom)
Od 15:00-16:00 sati – namijenjena mladima i svima koji se tako osjećaju (za sve koji vole pjevati i istraživati, a žele spojiti glazbu, ritam, improvizaciju, kulturu na zabavan, zanimljiv i interaktivan način)

(Prijave i predbilježbe za radionice slati na: [email protected])

Nakon Melitinih glazbenih radionica nastavlja se cjelodnevni glazbeni program, a s prvim mrakom, oko 20 sati, planirano je paljenje svjetlosnih instalacija kojima će na poseban način biti obasjano pedesetak radova raznih umjetnika i čime će park zasjati sasvim novim sjajem.

Dođite, družite se s nama zadnji put ove sezone i zaplešimo u novom ruhu parka! :)