Vedska matematika


Strah i odbojnost prema matematici?

Ma, zaboravi…

Dođi na tečaj Vedske matematike i poboljšaj vještine računanja,

pojednostavi najkompliciranije i najzahtjevnije matematičke zadatke!

I sve to uz zabavu i bez imalo muke!

 

Vedska matematika je drevna tehnika učenja uz pomoć 16 formula, odnosno „sutri“ koje je razvio Indijski duhovni vođa Baharati Krishna proučavajući Vedske spise početkom 20. stoljeća.

Vedska matematika je sistematičnija i jednostavnija nego što je to naša konvencionalna matematika. To je mentalni alat za računanje koji nas ohrabruje da razvijamo i koristimo svoju kreativnost i intuiciju i koji u rješavanju daje puno fleksibilnosti, zabave i zadovoljstva.

Za Vaše dijete to znači da će poboljšati svoje vještine računanja i dati mu prednost u odnosu na konvencionalno učenje matematike.

Što ćemo raditi?

Učit ćemo osnovne metode i načine vedske matematike: oduzimanje, zbrajanje, množenje, dijeljenje, kvadriranje, kubiranje i kubne korijene.

Radi boljeg i lakšeg razumijevanja i dobivanja šire perspektive, osnovne metode vedske matematike povezat ćemo s već poznatim metodama koje smo učili u školi.

Program Vedske matematike nadopunjuje nastavni plan i program matematike koji se uobičajeno podučava u školama, djelujući kao snažan alat provjere  i uštede dragocjenog vremena na ispitima.

Radionica je namijenjena učenicima, studentima i svim ljubiteljima matematike!

Na prvi dio tečaja (koji obuhvaća zbrajanje i oduzimanje, množenje i dijeljenje) izuzev učenika 7. i 8. razreda, srednjoškolaca, studenata i svih ljubitelja matematike, dobrodošli su i polaznici nižih razreda koji su uspješno savladali tablicu množenja.

Termini seminara vedske matematike održavaju se svaki mjesec i podijeljeni su u dva vikenda!

Za prijave pišite nam na: [email protected]

Sve detalje pogledajte na: Vedska matematika