Umjetnici upisani u željene škole

Ove godine na naš tečaj priprema za umjetničke škole prijavilo se 46 budućih umjetnica i umjetnika!

S velikim ponosom možemo reći da je njih 89 %, odnosno 41 od 46 polaznika, upalo u željenu školu. Ovim putem čestitamo našim polaznicima i želimo im svu sreću u nastavku obrazovanja!

Upisi ŠPUD Praktikum Zagreb 2023

S pripremama smo krenuli od siječnja i tijekom šest susreta vrijedno radili i pripremali se za prijemne ispite pod vodstvom naše Marije Maje Stojanović. Naravno, naši genijalci su još vrijedno vježbali kod kuće i stvarali mapu radova prema dobivenim smjernicama.

Upisi ŠPUD Praktikum Zagreb 2023

Uz regularne pripreme, imali smo i drop-in satove, koji su nam bili izuzetno korisni i pružili nam dodatnu sigurnost u umjetničke vještine.

Smještali smo kompoziciju u prostor, izbrusili crtanje stolca i crtanje iz mašte, miješali smo boje kako bi dobili savršenu nijansu, a sve to smo radili s voljom i osmijehom na licu.

Upisi ŠPUD Praktikum Zagreb 2023

Čestitke također idu našoj voditeljici Mariji Maji na predanom vodstvu, motivaciji i pripremi polaznika.

Upisi ŠPUD Praktikum Zagreb 2023

Bravo Ema M.D., Matej M., Maša D., Eva B., Petra P., Lovro K., Lukas L., Eva Maria F., Lorena L., Helena H., Melani R., Iva K., Leda B., Katijana T., Lana V., Roza B., Kiara K., Tereza S., Lucija S, Lara F., Anica C., Ema L., Tara V., Luce P., Aneta B., Jan K., Lara Č., Stela C., Issa S., Gloria Š.M., Laura K., Diana B, Ema N., Eva I., Emma Sofia P.S., Lara K., Zara P., Eva H., Dominik S., Lara D. i Sara V.!