KAMP ZA SUPERJUNAKINJE I SUPERJUNAKE U TRAVNJU!


Na proljetnim praznicima smo se zabavljali na kampu za Superjunakinje i Superjunake. Iako je trajalo samo četiri dana mi smo svaki iskoristili do maksimuma!

Na radionicama smo osmislili kakvi smo superjunaci, koje su naše moći te u koje svrhe ćemo ih koristiti. Bilo je tu i zlikovaca, naravno. Jer što je jedan superjunak bez zlikovaca. ?

Nakon što smo postali superjunaci, morali smo na neki način sakriti svoj pravi identitet. Kako drugačije nego maskom koju smo sami osmislili i izradili na likovnoj radionici. Ovako oboružani fenomenalnim maskama bilo je vrijeme da krenemo u avanturu!

Na dramskim radionicama osmišljali smo svoje priče i nakon toga ih odglumili. Jednu smo čak pretvorili i u strip. Jer kao što znamo, svaki superjunak ima svoj strip i nije nam bilo druge nego da i mi postanemo junacima svog vlastitog. Izvrsno smo se zabavili radeći u timovima na svojim pričama!

Moramo se pohvaliti i filmskom radionicom koja je trajala čak 2 dana! Napravili smo Superjunački film pomoću tehnike stop animacija. Sami smo osmislili priču i likove. Izradili scenografiju i rekvizite i nasnimili svoje glasove pomoću kojih smo dali audio pozadinu našem super filmu.

Snimili smo i pravi film u kojima smo mi glavni junaci. Ili zlikovci. Ne možemo vam otkriti sve, pogledajte naše filmove „Spašena sestra“ i „Pljačka zlatnog broda“ te stop animaciju „Junaci Praktikuma“. ?

„Spašena sestra“

„Pljačka zlatnog broda“

„Junaci Praktikuma“