ALOHA prezentacijska radionica

ALOHA mentalna aritmetika – prezentacijska radionica za djecu i roditelje

U rujnu smo održali prezentaciju ALOHA programa za predškolske i školske grupe s čijim radom krećemo u listopadu. Predbilježbe primamo tijekom cijele godine, a program provodimo na dvije lokacije: Drniška 20, Srednjaci i Gajeva 2, Centar. Program se održava jednom tjedno po 2 sata. Jedna razina traje 14 tjedana, tj. 28 radnih sati. Tijekom jedne školske godine moguće je završiti dvije razine ALOHA programa. Upisni rokovi su tijekom rujna i veljače za početne grupe.

ALOHA mentalni razvoj za djecu je međunarodni program prisutan u tisućama centara diljem svijeta i vodeći je program mentalne aritmetike unazad više od 25 godina.
Ovaj program stimulira intelektualne i kreativne sposobnosti djece i doprinosi uravnoteženom razvoju obje moždane polutke. Osim koncentracije, povećava se i kapacitet memorije te sposobnost bržeg procesuiranja većeg broja informacija, što može doprinijeti povećanju razina postignuća učenika u nastavnome procesu.

Sve informacije na:
info@udruga-praktikum. hr