NOVO! Glazbene radionice za djecu od 4-8 godina


Glazbene radionice za djecu od 4-8 godina (Glazbaonica 2), petkom od 17:30 do 18:15 sati, pod vodstvom akademskih glazbenika Silvije Štajcer Šaban i Martina Šabana

– ogledni sat i upisi za ovu grupu održat će se u petak, 15. siječnja 2016. godine od 17:30 do 18:15 sati

GLAZBAONICA 2

Glazbena radionica želi da djecu vrtićke i predškolske/školske dobi (od 4-8 godina) upozna sa glazbom i svim njezinim čarima na njima primjeren način uz igru, priču i pokret…maštamo, plešemo i pjevamo.

Djecu kroz program želimo upoznati sa svim instrumentima kako bi na kraju sami izabrali svoj budući instrument, kreativno se zabavljajući i uživajući uz glazbu.

Kroz igru i pokret učimo glazbeni jezik, a kroz sviranje blok flaute djeca dobijaju osjećaj da su pravi glazbenici i stvaraju svoj prvi odnos prema instrumentu.

Cilj nam je da djeca upoznaju i zavole glazbu kroz vlastito sviranje i prepoznaju ju u svemu što ih okružuje, a na kraju školske godine postanu dio priče završne produkcije sa ostalim polaznicima (dramskih, filmskih, likovnih i radionica pjevanja) udruge Praktikum.

S radom počinjemo 15.01.2016, a predviđeni završetak rada je 5.6.2016.  kada će se održati i završna produkcija u jednom od zagrebačkih kazališta.

Za pohađanje glazbenih radionica potrebno je donijeti svoju blok flautu.

Više na: Glazbene radionice