Završne predstave u Praktikum centru

U subotu, 3. 6., Praktikumovci su okupirali Žar pticu!

168 polaznika, 14 grupa i 4 voditelja se okupilo ne bi li odigrali svoje završne predstave na daskama koje život znače. Pogledali smo sve predstave te s ponosom možemo reći da smo oduševljeni.

Praktikum Zagreb završne predstave 2023.

Naši mali i veliki glumci marljivo su radili cijelu godinu. Glumačke i govorne vježbe, razne zabavne i edukativne igre, domišljate improvizacije, fizičko kazalište pa čak i malo lutkarstva. Sve to i još više smo prošli kako bi došli do finalnog produkta, predstave. Osim što smo puno radili, puno smo se i družili, razgovarali o bitnim i ne tako bitnim stvarima, dijelili interesantne dogovštine, slavili smo rođendane i uživali u zajedničkim avanturama.

Praktikum Zagreb završne predstave 2023.

Pitate se što smo glumili? Uff! Što nismo!

Praktikum Zagreb završne predstave 2023.

Bilo je tu svega, od sitnih mravaca do lavova i medvjeda, pa sve do ludih glazbenika koji imaju najzanimljivije instrumente. Bio je tu i jedan dječak koji je svirao kroz, pazite sad ovo, zube. Uz njega družili smo se s pravim pravcatim detektivima, upoznali stanovnike ludog hotela, doznali da vampiri ipak postoje i posjetili Olimp na kojem se nalaze veeelika božanstva. Proputovali smo svijet sa pingvinima koji su u potrazi za boljim životom, upoznali smo veliku sretnu obitelj i našli sliku koja, ne biste vjerovali, nalikuje na sve nas!

Praktikum Zagreb završne predstave 2023.

Uživali smo u predstavama koje su nam pripremili naši glumci i njihovi voditelji, uživali smo u još jednoj kreativnoj sezoni i jedva čekamo novu!