NOVO! Radionice pjevanja i glazbene radionice za djecu i mlade


 

Volite pjevati i nastupati na pozornici?

Pridružite nam se na radionicama pjevanja i glazbenim radionicama za djecu i mlade koje uskoro pokrećemo, a više informacija o terminima i  metodama rada  pogledajte na glazbene radionice i radionice pjevanja.

Ovisno o dobnoj skupini u radionicama kroz melodiju, ritam i pokret, kroz brojne pjesme, brojalice i igre potiče se razvoj pojedinih navedenih elemenata. Istražujemo svoj instrument – glas, ali i cijelo tijelo i kako ga koristiti za stvaranje glazbe.

Fokus rada za sve dobne skupine temelji se na improvizaciji i omogućavanju izražavanja kreativnosti svakog polaznika.

Radionice su multimedijalne te spajaju glazbu s drugim vrstama umjetnosti poput plesa ili likovne umjetnosti.

Pristup radu uključuje i edukativni aspekt:  tematski osvrt u sklopu sata na određene aktualnosti i zanimljivosti iz glazbene kulture, integriranu povezanost s prirodom (godišnja doba, zvukovi prirode, izrada vlastitih instrumenata), gostovanje raznih instrumentalista koji nam otkrivaju nešto o svom instrumentu te organizirani odlasci na koncerte.

Kroz rad dotičemo klasičnu, tradicionalnu i suvremenu glazbu.

Glazba je sveprisutna, no niti jedna nije tako bitna poput one koju koristimo u radu s djecom i mladima. Kontinuirana prisutnost glazbe i glazbenog izražavanja, kako kroz glas tako kroz instrument ili pokret, pomaže pri razvoju socijalnih vještina, intelekta, emocija, motoričkih i kognitivnih sposobnosti.

Moglo bi se reći da je glazba magična formula primjenjiva na svim aspektima ljudskog razvoja i njegovanja kvalitete života za sve uzraste!

Prijave i informacije na [email protected] ili na broj telefona 01 3842 482.