Okupljamo vokalnu skupinu pjevača/pjevačica željnih improvizacije, pjevanja, dobre zabave, istraživanja i grupnog muziciranja!


Radionica je namijenjena mladima, odraslima i svima koji vole pjevati i istraživati, a žele spojiti igru, glazbu, ritam, improvizaciju, kulturu na zabavan, zanimljiv i interaktivan način.

Na ovim radionicama istražujemo svoj glas, učimo slušati sebe, druge i glazbu koju stvorimo zajedno. Ovdje glazbu povezujemo s pokretom i ohrabrujemo se za pjevačke izazove raznih vrsta. Širimo horizonte, učimo nešto novo o sebi, drugima i glazbi!

  Cilj rada ove grupe je “uvesti”  polaznike u svijet improvizacije i glazbe, kako bi na zabavan način produbili svoju umjetničku senzibilnost, vlastiti izraz, razvili svoje kreativne potencijale, jačali svoje samopouzdanje u svakodnevnom životu, grupnom radu te na pozornici.

A kako bismo akumuliranu energiju i talent podijelili i s drugima, organiziramo i nastupe s bendom gdje učimo o scenskom nastupu, interakciji s glazbenicima, pripremi pjesme i pokoji trik zanata.

Radionice će se održavati pod stručnim vodstvom jazz glazbenice Melite Lovričević u terminu utorkom od 19:00 do 20:30, a ogledni sat održat će se 8.studenog 2016. Radionice traju do 4.06.2016. kada će se održati i završna produkcija u jednom od zagrebačkih kazališta.

Za sve informacije i predbilježbe za ogledni sat pišite nam na: [email protected] 

Uz sudjelovanje na radionicama pjevanja pjevači/pjevačice sudjelovat  će i na koncertu Hommage Tchaikovsky -om  koji će uprizorit  autorski sastav  „More Love Ensemble“  u sklopu projekta Orašar – najljepša božićna priča tijekom adventa u Muzeju za umjetnost i obrt.

Dođite i ponesite sa sobom svoje instrumente – glasove, koje ćemo na zabavan način naučiti kako njegovati, pripremiti, osloboditi, otkriti, povezati sa pjesmom, sa grupom, sa zvukom!

I još…

Orašar – najljepša božićna bajka.  Projekt Muzeja za umjetnost i obrt koji u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem i udrugom Praktikum publici pruža dopunjen pogled na najizvođeniji balet na svijetu, ističući ne samo baletnu predstavu, nego i priču u cjelini. Ova izložba stoga postaje nezaobilazno događanje tijekom „Adventa u Zagrebu 2016“, privlačeći publiku svojim sadržajem, estetikom i bezvremenskom bajkom o Orašaru i Kralju miševa.

015-016