Harry Potter reunion kamp


U čak 7 dana zimskih praznika ponovno iskusite čaroliju Harry Pottera uz naše voditeljice, prave napitkomješačice, čudorukotvorke, maštopoticačice, ma prave pravcate vještice!

Bit će na kampu svega, kao i uvijek!

Na likovnim radionicama upoznaj različite tehnike. Isprobaj kako je to kada izmućkaš posebnu smjesu i dobiješ pravu masu koju oblikuješ po želji, kao prava glina! Naravno uz stručnu pomoć vještica, napraviti ćemo da ta naša posebna glina svijetli u mraku. Nauči s nama raditi i stop animaciju, pomoću koje možemo napraviti scenu vrijednu Hollywood-a. Postani ilustrator knjiga i napravi verziju naslovnice Harry Pottera i uvezi svoju vlastitu knjigu za tajne napitke i čarolije. Uz to, napravit ćemo scenografiju od raznih materijala kako bi naš set izgledao TIP-TOP, a nećemo zaboraviti ni na kostime i rekvizite! Bit će ovaj put i šivanja, oblikovanja žice, ma – sve što nam padne napamet! Sve što jednom čarobnjaku treba, mi imamo. Ako nemamo, napravit ćemo.


Tu su, naravno, neizostavne dramske radionice na kojima ćemo izvježbati moći, miješanje napitaka, upoznati nove vještice i čarobnjake, smisliti pokoju novu čaroliju, naučiti upravljati svojim štapićem i Patronusima, a možda i osmislimo neko novo čudovište, dobro ili loše, mi ćemo izaći na kraj sa svakim! Uz zabavne dramske igre i vježbe, nikako nam neće biti dosadno jer uz pomoć mašte možemo zamisliti sve, a uz pomoć glume postati tko god želimo.

Posjetit ćemo ponovno naše prijatelje u Etnografskom muzeju gdje ćemo doznati kakva su se sve bića nastanila u našim krajevima.

Da, da, vjerovali ili ne, i ovdje ih je bilo!

U što su sve ljudi vjerovali, o vješticama, vilama, vukodlacima i ostalim zanimljivim vjerovanjima i stvorovima, ispričat će nam čudnovata vještica Anastazija. Nakon toga ćemo imati i muzejsku kreativnu radionicu.


Psssssst… Imamo i iznenađenje za vas, idemo i na posebno putovanje, čak do Beča! Na Harry Potter izložbu u kojoj ćemo se osjećati kao da smo u pravom čarobnjačkom svijetu. Doznat ćemo malo više o autorici J. K. Rowling, vidjeti autentične rekvizite i kostime korištene u filmovima o Harry Potteru i filmu Fantastične zvijeri, te se na inovativan način, okruženi raznim instalacijama, još bliže upoznati s ovim čarobnjacima. Izložba je interaktivna, tako da ćemo imati priliku sudjelovati u raznim zadacima i izazovima.

Naravno, bit će tamo i službeni dućan s licenciranim Harry Potter čudesima!

Izložba je već bila postavljena u nekoliko američkih gradova, a Beč je prvi na listi u Europi.

Kreni s nama ponovno na ovo magično putovanje. Likovne radionice, dramske radionice, stop animacija, posjeti muzeju, kulinarska radionica, ma – čista magija!