10 GODINA PRAKTIKUMA :)

U nedjelju, 29. siječnja Praktikum je proslavio svojih 10 godina!


U 10 godina postojanja, puno je toga iza Praktikuma, edukativni programi, kreativne radionice, dječji tematski kampovi te još mnoštvo zabavnih programa koje ne možemo nabrojati na prste dvije ruke, sve to smo prošli!


Rezultati postojanja su vidljivi, u naše prostore dolaze mladi umovi željni smijeha, zabave, učenja, stvaranja i maštanja. Priča traje već 10 godina, i ne nadzire joj se kraj! A mi smo tu za sva ta bića, uvijek dobre volje i spremni na akciju.

Rođendan smo proslavili, kako drugačije, nego uz druženje, predstave i dobru zabavu! Slavlje nam je obogatio Teatar Mjesec i Teatar Poco Loco.

Teatar Mjesec s predstavom je na moderan i zanimljiv način predstavio ljubav majke prema sinu sa svevremenskom predstavom Šuma Striborova. Posebno zadivljujuća predstava bila je onim najmanjima, jer je su neki od njih po prvi put gledali svog voditelja Davora Kovača, kako glumi u predstavi.

Teatar Poco Loco dočarao nam je važnost čitanja kako bi nam se probudila mašta. Najmanje su uveli u beskrajni svijet literature, dok su onima starijima na zabavan način dočarali da je potrebno da s najmanjima budu strpljivi i kreativni kako bi djecu upoznali s knjigama.

Nakon svake od predstava, imali smo slatke i slane zalogajčiće uz koje smo svi zajedno prepričavali, maštali i družili se.

Hvala svima koji su s nama proslavili 10. rođendan Praktikuma!