Anđelka Budić
voditeljica udruge

Diplomirana novinarka i ekonomistica veći dio radnog iskustva provela je blisko surađujući s medijima, djelujući kao stručnjak za odnose s javnošću. Završila je Londonsku školu za odnose s javnošću (LSPR) u Zagrebu, a dodatno svoje znanje usavršava na Specijalističkom studiju odnosa s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. U Algebri je završila edukaciju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Jedna je od osnivačica udruge Praktikum gdje je zadužena za upravljanje timom, pripremu i provedbu projekata te za edukacije iz područja odnosa s javnošću.

Majka je divnog dječaka uz kojega je posložila životne prioritete. Promijenjenim pogledom na život rođena je i ideja o pokretanju ovog edukativnog i zabavnog prostora za djecu i mlade u kojem bi oni mogli kvalitetno provoditi slobodno vrijeme i informirati se o svojim pravima i mogućnostima. Dok se klinci i mladi budu educirali i zabavljali, mi odrasli osmišljavat ćemo i provoditi korisne projekte kako bismo poboljšali kvalitetu na svim područjima njihova života.