Čarobnjački kamp Harryja Pottera

Zima… Praznici… Što raditi? Kako se zabaviti?
Mi imamo rješenje za vas! Pripremili smo pravu poslasticu!
Zimski kamp, i to ne bilo kakav. Bit će to pravi čarobnjačko-magični kamp!
Kao i svi, mi smo isto veeeeliki fanovi Harryja Pottera. Ima li onda boljeg načina za proslaviti 20 godina ovog čarobnjaka od zimskog kampa inspiriranog Harryjem Potterom?
  Pridruži nam se!

Svaki dan nova tema, svaki dan nove avanture, dosadno nam neće biti! I devet dana kampa proletjet će u hipu!

Čim stupite u naš prostor postat ćete pravi mali čarobnjaci. Stavljamo magični plašt i krećemo u maštanje. Izradit ćemo sve potrebne stvari za naše avanture. Štapiće, potrepštine za magičnu školu, metle za metloboj… Sve što je potrebno jednom čarobnjaku, vještici, trolu ili zmaju.

Jutra ćemo provoditi na kreativnim radionicama gdje uz sav osiguran materijal izrađujemo novi predmet svaki dan. Izrađujemo predmete od drveta, papira, filca, recikliranim materijala, ma svega što vam padne na pamet. Sve što izradite ponijet ćete doma kako bi mogli i svoje ukućane zadiviti svojim čarobnjačkim sposobnostima.

Nakon marljivog rada bacamo se na ručak. Bit će tu i kulinarskih radionica i spravljanja čarobnih napitaka, baš kao da ih je radila ekipa Harrya Pottera.

A potom ćemo malo van u prirodu spremni za nastavak naše avanture.

Možda skupimo neki magični predmet koji možemo pametno iskoristiti! Ili ćemo se samo malo protegnuti i zabaviti jurcajući okolo po parkovima.

Što sada učiniti kada imamo sve te predmete i magični plašt oko vrata?

Idemo sve to i odglumiti! Na dramskoj radionici naši čarobnjaci će upotrebiti svoje rekvizite te osmisliti kako se provode dani u čarobnjačkoj školi, kako koristiti magični štapić i koje su najbolje čarolije.

Kako se svi ovi uzbudljivi događaji ne bi zaboravili sve ćemo to lijepo posnimiti da vam ostane za uspomenu.

Bit će tu i gledanja filmova uz kokice, ma ne smijemo vam otkriti sve odmah! Kako vam se sviđa naša ideja? Ima li uzbuđenih čarobnjaka?

Program uključuje:

• tri voditelja grupe
  • kreativne i edukativne radionice pod stručnim vodstvom
  • kulinarske radionice
  • slobodnu igru u prirodi
  • organizirani ručak
  • međuobroci
  • gledanje dječjih filmova uz kokice
  • društvene igre
  • snimanje predstava

Broj mjesta u grupama je ograničen. Požurite s prijavom!

Protekla događanja

Izbornik