Čarobnjački kamp Harryja Pottera

Zima… Praznici… Što raditi? Kako se zabaviti?
Mi imamo rješenje za vas! Pripremili smo pravu poslasticu!
Zimski kamp, i to ne bilo kakav. Bit će to pravi čarobnjačko-magični kamp!
Kao i svi, mi smo isto veeeeliki fanovi Harryja Pottera. Toliki fanovi da smo i mi odlučili napraviti Reunion, naravno, zajedno s vama.
  Pridruži nam se!

ORGANIZACIJA RADA

 

 

Za koga djecu osnovnoškolce
Kada 27. prosinca 2022. do 4. siječnja 2023. od 8:00 – 16:30
5. siječnja 2023.
jednodnevni izlet na izložbu Harry Potter, Beč
Moguće je sudjelovati tijekom cijelog programa ili dane po odabiru.
Gdje Svaki dan programa u 8:00 sati nalazimo se i okupljamo u Praktikumu na adresi Selska cesta 90B, Trešnjevka.

* Redovni članovi Praktikum centra ostvaruju popust od 10%
* Izlet u posjet izložbi Harry Potter u Beč u četvrtak 5. siječnja 2023. zaseban je dan i nije u sklopu cijene programa. Polazak je garantiran! Za upite i prijave obratite nam se na [email protected] ili na tel. 01 3842482.

***

Čak godinu dana nakon prvog Harry Potter kampa i dalje primamo upite kada će ponovno biti baš ta tema!  E pa dragi naši Potterheadsi eto nas k vama.

U čak 7 dana zimskih praznika ponovno iskusite čaroliju Harry Pottera uz naše voditeljice, prave napitkomješačice, čudorukotvorke, maštopoticačice, ma prave pravcate vještice!

Bit će na kampu svega, kao i uvijek!

Na likovnim radionicama upoznaj različite tehnike. Isprobaj kako je to kada izmućkaš posebnu smjesu i dobiješ pravu masu koju oblikuješ po želji, kao prava glina! Naravno uz stručnu pomoć vještica, napravit ćemo da ta naša posebna glina svijetli u mraku. Nauči s nama raditi i stop animaciju, pomoću koje možemo napraviti scenu vrijednu Hollywood-a. Postani ilustrator knjiga i napravi verziju naslovnice Harry Pottera i uvezi svoju vlastitu knjigu za tajne napitke i čarolije. Uz to, napravit ćemo scenografiju od raznih materijala kako bi naš set izgledao TIP-TOP,  a nećemo zaboraviti ni na kostime i rekvizite! Bit će ovaj put i šivanja, oblikovanja žice, ma sve što nam padne napamet. Sve što jednom čarobnjaku treba, mi imamo. Ako nemamo, napravit ćemo.

Tu su naravno neizostavne dramske radionice na kojima ćemo izvježbati moći, miješanje napitaka, upoznati nove vještice i čarobnjake, smisliti pokoju novu čaroliju, naučiti upravljati svojim štapićem i Patronusima, a možda i osmislimo neko novo čudovište, dobro ili loše, mi ćemo izaći na kraj sa svakim! Uz zabavne dramske igre i vježbe, nikako nam neće biti dosadno jer uz pomoć mašte možemo zamisliti sve, a uz pomoć glume postati tko god želimo..

Posjetit ćemo ponovno naše prijatelje u Etnografskom muzeju gdje ćemo doznati kakva sve bića su se nastanila u našim krajevima.

Da, da, vjerovali ili ne i ovdje ih je bilo!

U što su sve ljudi vjerovali, o vješticama, vilama, vukodlacima i ostalim zanimljivim vjerovanjima i stvorovima će nam ispričati čudnovata vještica Anastazija. Nakon toga će nam pripremiti i zabavnu radionicu.

Psssssst… Imamo i iznenađenje za vas na kraju kampa, za najveće ljubitelje Harryja Pottera organiziramo posebno putovanje, čak do Beča! Na Harry Potter spektakularnu izložbu u kojoj ćemo se osjećati kao da smo u pravom čarobnjačkom svijetu. Doživjet  ćemo iskustvo koje oživljava kultne scene, likove, lokacije i zvijeri iz filmova i priča o Harryju Potteru i čarobnjačkom svijetu kroz impresivan dizajn i naprednu tehnologiju. Doznat ćemo malo više o autorici J.K.Rowling, vidjeti autentične rekvizite i kostime korištene u filmovima o Harry Potteru i filmu Fantastične zvijeri, te se na inovativan način, okruženi raznim instalacijama još bliže upoznati s ovim čarobnjacima. Izložba je interaktivna tako da ćemo imati priliku sudjelovati u raznim zadacima i izazovima.

Naravno bit će tamo i službeni dućan s licenciranim Harry Potter čudesima! Ova jedinstvena izložba je već  postavljena u nekoliko američkih gradova, a Beč je prvi na listi u Europi.

Kreni s nama ponovno na ovo magično putovanje. Likovne radionice, dramske radionice, stop animacija, posjeti muzeju, kulinarska radionica, ma čista magija.

Program kampa od 27. 12. 2022. – 4. 1. 2023. (1960 kn) uključuje:

  • tri voditelja grupe
  • kreativne  radionice pod stručnim vodstvom
  • Sve materijale za radionice
  • kulinarske radionice
  • slobodnu igru u prirodi
  • organizirani ručak
  • međuobroci
  • gledanje dječjih filmova uz kokice
  • društvene igre
  • posjet i ulaznicu za Etnografski muzej

Broj mjesta u grupama je ograničen. Požurite s prijavom!

Protekla događanja