Crtice iz obiteljskog života– Završna produkcija Udruge Praktikum, jutarnja izvedba, dvorana Gorgona, MSU


Promatrajući svoje roditelje, bake i djedove, rodbinu i prijatelje djeca se uče ponašati, djelovati, razgovarati, pa i odlučivati o svojoj budućoj karijeri. Kroz scenski pokret, na temelju dramskih igara i brzih komičnih scena naši glumci poigrali su se međusobnim razumijevanjem i nerazumijevanjem dječjeg svijeta i svijeta njihovih roditelja!

Ove godine smo imali čak tri izvedbe, jutarnju, popodnevnu i večernju! 

Na jutarnjoj izvedbi voditelj Kristijan Ugrina i njegova grupa „Životinjsko carstvo“ predstavili su svoj rad kratkim isječcima iz obiteljskog života vila, svemiraca, robota, minotaura, mačaka i sova te nam zajednički uprizorili kako sve obitelji djeluju poput dobro uhodanog stroja. Najmlađi polaznici glazbenih radionica uz voditeljicu Silviju Štajcer Šaban pokazali su što su naučili kroz „Igru, pjesmu i ples“. A voditelj Davor Kovač sa svojom grupom osnovnoškolaca predstavom „Mama i tata, razumite me!“ naglasio je sitne svakodnevne prepirke između roditelja i djece.

Bravo ekipa!

Posebno hvala našoj voditeljici likovnih radionica Meliti Omeragić i njezinim likovnjacima koji su izradili sve rekvizite za scenografiju te crteže koji su se vrtili u pozadini tijekom svih izvedbi.