Bibijadina V-log stvaraonica – Udruga Praktikum u suradnji s 15. Zagreb Film Festivalom! Prijavi se!


 15 polaznika osnovnoškolskog uzrasta imat će priliku prisustvovati na radionici i naučiti osnove snimanja V-loga (video bloga).

Kako bi povezali teoriju s praktičnim radom tijekom trajanja radionice, uz snimanje vlastitih V-logova, polaznici će zajedno osmisliti nekoliko epizoda Bibijadinog V-loga. Jedna od epizoda povezat će Bibijadinu stvaraonicu s filmskim programom Bibijada na ZFF-u te će polaznici pogledati jedan film iz programa i napraviti V-log kritiku pogledanog filma.

Prezentacija radova snimljenih tijekom radionice održat će se na projekciji programa Bibijada na Zagreb Film Festivalu u velikoj dvorani kina Europa. Ova radionica nadovezuje se na Bibijadinu filmsku stvaraonicu koja se posljednjih 5 godina održavala na Zagreb Film Festivalu. Osluškivanjem želja i potreba naših najmlađih gledatelja, prilagodili smo ovogodišnju radionicu nudeći im sadržaj koji ih zanima i koji im je potreban.

Cilj ove radionice upoznati je djecu s pojmom V-loga (video blog), naučiti ih osnovama stvaranja i pričanja priče, snimanja video sadržaja kamerom na mobitelu i montiranja. Osmisliti YouTube kanal i sadržaj za YT kanal programa za djecu u kinu Europa zajedno s polaznicima radionice. Cilj je kroz navedene aktivnosti radionice naučiti polaznike kako kvalitetno i sigurno koristiti društvene mreže za razvoj svojih vještina i interesa.

Raspored održavanja radionice:

2. i 3.11.2017.: 18:00-20:00 sati, kino Europa, Varšavska 3

4. i 5.11.2017.: 10:00-15:00 sati, kino Europa, Varšavska 3

Prijave za radionicu su započele, a petnaest filmskih talenata u dobi od 10 do 14 godina osigurat će svoje mjesto na filmskoj stvaraonici tako da pošalju kratko pismo o sebi gdje će nam opisati zašto su baš oni idealni članovi filmske ekipe.

Ne čekajte i prijavite se na mail [email protected]! Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.