Zagreb, tak imam te rad – proljetni kamp za osnovnoškolce!

Proljetni kamp za osnovnoškolce u trajanju od 4 dana,

od utorka do petka, od 03.04.-06.04.2018.

Nemoj se dosađivati sam tijekom praznika!

Dođi se družiti s ekipom, svaki dan ćemo raditi nešto zanimljivo, edukativno i muvati se po gradu -  gledati izložbe u muzejima i provoditi likovne radionice na temu velikih umjetnika, istraživati Zagreb i slušati o gradskim zanimljivostima kroz vožnju javnim prijevozom, imati vrijeme za slobodnu igru u prirodi, ponešto učiti kroz zabavu i stručno vodstvo,  a za kraj dana udobno se zavaliti na jastuke i gledati dječje filmove uz kokice ili slušati bajke!

Osigurali smo voće, grickalice i dostavu ručka u naš prostor.

Voditeljice programa: kiparica Melita Omeragić, psihologinja Ivana Koller i asistentica Karmen Đerek

Vaša djeca će na ovaj način imati priliku upoznati naš Zagreb grad :) iz nove perspektive. Vožnjom javnim prijevozom od jedne lokacije do druge djeca će se moći lakše orijentirati i osvijestiti udaljenosti u gradu u kojem žive. Tijekom vožnje pričat ćemo o zanimljivostima određenih dijelova grada kroz koje prolazimo.

Svaki dan započinjemo okupljanjem u udruzi gdje ćemo sa djecom porazgovarati o planiranom muzeju koji ćemo posjetiti. Nakon uvodnoga razgovora krećemo u akciju posjeta muzeja.

Jedan dan smo rezervirali i za šetnju i posjet Zoološkom vrtu!

Nakon obilaska muzeja djeca će se pod stručnim vodstvom kiparice Melite Omeragić kreativno izraziti na likovnoj radionici inspirirani određenim umjetničkim djelom kojeg su vidjeli.

Po završetku radionice, krećemo prema udruzi na ručak i odmorko. Svaki dan organizira se catering sa raznovrsnim jelima koji će dočekati naše avanturiste u udruzi.

Djecu nakon ručka preuzima naša psihologinja Ivana Koller koja će na kreativan i zabavan način proći s djecom različite tehnike učenja primjerene njihovom uzrastu, jer spriječiti je bolje nego liječiti!

Tako će se djeca upoznati s mentalnim mapama, strategijom učenja putem simbola te kako dugotrajnije pamtiti i prepoznati ono bitno u tekstu!

Ivana će s djecom igrati i razne didaktiče igre te raditi vježbe za poboljšanje grafomotorike!

I za kraj dana ni više ni manje nego gledanje pomno odabranih dječjih filmova ili čitanje bajki zavaljeni u jastuke!

Nakon gledanja filma s djecom ćemo diskutirati o odgledanom filmu i potaknuti ih na promišljanje i argumentiranu raspravu! Di ćeš bolje!?

Cijena paketa za 4 dana iznosi 750 kn. Cijena programa po danu iznosi 200 kn.

(Uključene sve aktivnosti, ulaznice u muzeje i radionice, ručak, međuobrok, stručno vodstvo)

Za polaznike i članove udruge Praktikum cijena paketa iznosi 600 kn, a dnevni program 160 kn.

Sve detalje proučite na: Zagreb, tak imam te rad!

Za prijavu i informacije pišite nam na: info@udruga-praktikum.hr