SIJEČANJSKI UPISNI ROK U KREATIVNE RADIONICE!

Započnite novu godinu kreativno! Inspirirani nastavljamo s programom za djecu i mlade uz vodstvo priznatih umjetnika iz svijeta kazališta, filma, glume, glazbe i likovne umjetnosti!
Sve grupe podijeljene su prema dobnim uzrastima i omogućeno je doći na ogledni sat kako bi se polaznici upoznali s voditeljima radionica, dinamikom grupe i načinom rada.

Raspored termina proučite na: RASPORED SATI

Sve upite i prijave šaljite nam na e-mail: info@udruga-praktikum.hr
ili nas nazovite na tel: +385 1 3842 482

DRAMSKE RADIONICE

Želiš li pokušati biti redatelj,  scenarist ili glumac?
Imati priliku posjetiti pravi filmski set i upoznati ekipu koju znaš samo s ekrana?
Slušati predavanja i gostovanja pravih stručnjaka iz područja kazališta i filma?
I na kraju biti spreman pojaviti se na castingu za djecu i mlade?
Ili… se samo zabavljati kroz dramsko i filmsko stvaralaštvo?

Pridruži nam se!

Dramske grupe podijeljene su prema dobnim uzrastima – od predškolske dobi do mladih i odraslih!

Dramski program Udruge Praktikum verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Dramske radionice odvijaju se pod vodstvom priznatih glumaca, kazališnih redatelja i dramski pedagoga. Dramske radionice završavaju predstavom u jednom od zagrebačkih kazališta, a više o radionicama pogledajte na linku http://www.udruga-praktikum.hr/radionice/dramski-studio-dramske-radionice/

FILMSKE RADIONICE

Postani Vlogger, predstavi svoje ideje svijetu putem Video Bloga!  Imaš dobru ideju i želiš ju prošerati s drugima?

Želiš predstaviti svoje putovanje, recepte za život ili posebnu vještinu cijelom svijetu?
Pridruži se ciklusu radionica filmskog stvaranja i nauči step-by-step sve trikove i tajne Video Bloga!

Filmske radionice odvijaju se pod vodstvom redateljice Dalije Dozet, a voše o radionicama pogledajte na linku http://www.udruga-praktikum.hr/radionice/filmski-studio-filmske-radionice/

LIKOVNE RADIONICE

Na likovnim radionicama djeca i mladi rade u umirujućem okruženju pod vodstvom akademskih umjetnica Melite Omeragić i Marije Maje Stojanović, gdje se svaki pojedini polaznik potiče na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne likovne tehnike, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja!
Program likovnih radionica uključuje i terenske radionice kroz posjete i obilazak muzeja i izložbenih prostora!
Također, “Umjetnost u mom kvartu”, samostalni projekt Praktikuma odvija se u sklopu redovnog programa likovnih radionica, tijekom kojeg naše polaznike posjećuju umjetnici s današnje scene!

Više o likovnim radionicama za djecu i mlade pogledajte na linku http://www.udruga-praktikum.hr/radionice/kreativni-start/

ART CLASS za odrasle

Izgradi svoj stil u umjetnosti, inspiriraj se djelima velikih umjetnika i izrazi napokon svoju umjetničku crtu!

Program ART CLASS-a obuhvaća cikluse keramičkih radionica i osnovnih crtačkih tehnika

Više o ART CLASS radionicama pogledajte na linku http://www.udruga-praktikum.hr/likovne-radionice-za-odrasle/

PRAKTIKUM MUSIC KIDS za djecu predškolskog uzrasta!

Osigurajte svom djetetu rano glazbeno obrazovanje i doprinesite njegovom intelektualnom i emocionalnom razvoju!

Glazbena radionica pod vodstvom jazz glazbenice Melite Lovričević djecu predškolske dobi upoznaje s glazbom i glazbenim instrumentima i svim njezinim čarima na njima primjeren način uz igru, priču i pokret – maštamo, plešemo i pjevamo, sviramo na flauti… Naši polaznici nakon predškolskih glazbenih radionica  redovno upisuju glazbene škole.

Više o PRAKTIKUM MUSIC KIDS pogledajte na linku http://www.udruga-praktikum.hr/praktikum-music-kids/