OTVORENI UPISI U KREATIVNE RADIONICE!

Kreativna sezona Praktikuma započinje u ponedjeljak, 03.09.!

Inspirirani nastavljamo s programom za djecu i mlade uz vodstvo priznatih umjetnika iz svijeta kazališta, filma, glume, glazbe i likovne umjetnosti!
Sve grupe podijeljene su prema dobnim uzrastima i omogućeno je doći na ogledni sat kako bi se polaznici upoznali s voditeljima radionica, dinamikom grupe i načinom rada.

Raspored termina proučite na: RASPORED SATI

Sve upite i prijave šaljite nam na e-mail: info@udruga-praktikum.hr
ili nas nazovite na tel: +385 1 3842 482

DRAMSKE RADIONICE

Želiš li pokušati biti redatelj,  scenarist ili glumac?
Imati priliku posjetiti pravi filmski set i upoznati ekipu koju znaš samo s ekrana?
Slušati predavanja i gostovanja pravih stručnjaka iz područja kazališta i filma?
I na kraju biti spreman pojaviti se na castingu za djecu i mlade?
Ili… se samo zabavljati kroz dramsko i filmsko stvaralaštvo?

Pridruži nam se!

Dramski program Udruge Praktikum verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

FILMSKE RADIONICE

Postani Vlogger, predstavi svoje ideje svijetu putem Video Bloga!  Imaš dobru ideju i želiš ju prošerati s drugima?

Želiš predstaviti svoje putovanje, recepte za život ili posebnu vještinu cijelom svijetu?
Pridruži se ciklusu radionica filmskog stvaranja i nauči step-by-step sve trikove i tajne Video Bloga!

LIKOVNE RADIONICE

Na likovnim radionicama djeca i mladi pod vodstvom akademske kiparice Melite Omeragić rade u umirujućem okruženju, gdje se svaki pojedini polaznik potiče na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja!
Program likovnih radionica uključuje i Mindfulness tehnike disanja te terenske radionice kroz posjete i obilazak muzeja i izložbenih prostora!
Također, “Umjetnost u mom kvartu”, samostalni projekt Praktikuma odvija se u sklopu redovnog programa likovnih radionica, tijekom kojeg naše polaznike posjećuju umjetnici s današnje scene!

PRAKTIKUM MUSIC KIDS za djecu predškolskog uzrasta!

Osigurajte svom djetetu rano glazbeno obrazovanje i doprinesite njegovom intelektualnom i emocionalnom razvoju!

Glazbena radionica pod vodstvom jazz glazbenice Melite Lovričević djecu predškolske dobi upoznaje s glazbom i glazbenim instrumentima i svim njezinim čarima na njima primjeren način uz igru, priču i pokret…maštamo, plešemo i pjevamo, ma obuhvaćamo sve glazbene aktivnosti:-). Naši polaznici nakon predškolskih glazbenih radionica  redovno upisuju glazbene škole.