MALA ŠKOLA FINANCIJA U ART PARKU!

Nastavljamo s ciklusom radionica za djecu osnovnoškolce u sklopu projekta ART PARK!

Pridružite nam se!

Radionice su besplatne i namijenjene su djeci osnovnoškolcima, a provode se pod stručnim vodstvom i vedrim nebom iznad Art parka!

Za one koji još ne znaju Art park smješten je između Tomićeve ulice, Ilice i Strossmayerovog šetališta!

Prijave na radionice primamo na: info@udruga-praktikum.hr

Radionice se provode pod vodstvom Mirjane Čubelić, dipl. inž. matematike i Melite Omeragić, akademske kiparice.

Mala škola financija na kreativan način, djeci će približiti osnovne principe štednje.

Prvi ciklus radionica održali smo kroz mjesec svibanj i lipanj, a drugi ciklus održava se u kolovozu i rujnu-početkom školske godine!

Ovim putem pozivamo učitelje razredne nastave da rezerviraju ovaj posljednji termin i da nam se pridruže!

• Srijeda, 20.09.2017. od 12:30-14:15 sati

Od 12:30-13:15 sati – radionica „KASICA-PRASICA“  (matematička radionica)

Od 13:15-14:15 sati – radionica „ZRNO PO ZRNO POGAČA“ (kreativna radionica sadnje)

Radionice matematike su koncipirane na način da se djeca upoznaju s osnovnim principa štednje te osjećaju za postotak kroz interaktivan pristup i stručno vodstvo. Navedenim pristupom djeci približavamo kako je moguće primijeniti matematiku u svakodnevnom životu te otkrivamo i pokoju čarobnu tajnu drevne vedske matematike kako bi im olakšali daljnji životni put i korištenju matematike u raznim životnim situacijama.

Na radionicama sadnje djeca će ukrašavati posude za biljke te saditi cvijeće. Kroz razgovor s voditeljom, sadnju i kreativan likovni pristup doprinijeti će uređenju parka u Tomićevoj te osvijestiti kako kroz današnju brigu o okolišu, sutra možemo očekivati i ubrati plodove našeg rada.

Naša dosadašnja druženja pogledajte na: Kreativno ljeto Udruge Praktikum u Art parku