Hrvatski savez SUMSI i Praktikum na projektu “Kazalište na drugačiji način”!

Hrvatski Savez udruga za mlade i studente s invaliditetom “SUMSI” od 2009. godine djeluje kao neprofitna i humanitarna pravna osoba. Već niz godina u suradnji s udrugama članicama i njihovim korisnicima (osobama s invaliditetom i mladima općenito) te redateljem Mariom Kovačem kroz “Forum teatar” izvodi  interaktivne predstave koji otvaraju probleme, ali i moguća rješenja koja se tiču samih osoba s invaliditetom, ali i mladih osoba sa i bez invaliditeta!

Praktikum ove godine sudjeluje kao partner na navedenom projektu! Jedan djelatnik iz kulture ispred Praktikum tima sudjelovat će na edukaciji za predstavnike udruga za mlade i osobe s invaliditetom koja će se održati u domu Crvenog križa na Sljemenu od 14. do 16. studenog pod vodstvom Ivane Marijančić, uz podršku Maria Kovača. Cilj je da nakon edukacije, djelatnici budu osposobljeni samostalno sa svojim članovima i korisnicima raditi kroz Forum teatar.

Projekt se provodi uz podršku Grada Zagreba.

Ukoliko ste i vi udruga za mlade i osobe s invaliditetom možete prijaviti vašeg predstavnika putem linka za prijavu: PRIJAVI SE

Više o projektu Kazalište na drugačiji način proučite: OVDJE